Shitet Renault Scenic

Shitet Renault Scenic

Vitii prodhimit 2002

Me kondicioner, ABS, Xhama Elektrik. Vaj filtra të ssapo ndërruar

Dokumentat e paguara deri në Shtator 2017

Çmimi 2400 Euro

Cel: 068 5555527 dhe 066 4023751img_2756

img_2757img_2758

img_2759

 

Facebook Comments