Fushata nën agjërim, zgjedhjet ditën e Bajramit të madh

Kur caktuan 25 qershorin si datë zgjedhjesh Edi Rama dhe Lulzim Basha harruan një detaj mjaft të rëndësishëm.

Kjo datë përkon me festimin e Bajramit të madh nga besimtarët myslimanë.

Për më tepër që edhe fushata elektorale prej 40 ditësh e parashikuar në ligj përkon me muajin e Ramazanit, ku besimtarët myslimanë do të agjërojnë.

Facebook Comments