‘The Guardian’ artikull për plazhet më të mira në Europë: I dyti në listë plazhi i Drimadhes

Prestigjiozja ‘The Guardian’ publikon një artikull për plazhet më të mira në Europë dhe i dyti në listë është plazhi i Drimadhes në Rivierën Shqiptare.

“I fshehur pas një vargmali, plazhi i Drimadhës duket i gurtë, por kthehu majtas dhe ec për 10 minuta dhe do të gjeni plazhe bosh me rërë të bardhë. Deti është jashtëzakonisht i pastër dhe temperaturat të ngrohta”, thuhet në artikull.

Nuk është hera e parë që plazhet e jugut renditen ndër plazhet më të bukura të Europës

Facebook Comments