Njoftim punësimi, Supermarketi “Conad”

Njoftim! Supermarket “Conad” kërkon të punësojë një kasiere me eksperiencë pune. Të interesuarat të kontaktojnë në nr e tel 0692020930. Pagesa e kënaqshme dhe me sigurime. Ju faleminderit!

Facebook Comments