Destinacione

Ku mund të shkoni kur jeni në Sarandë

Italianët: SARANDA, Perla Turistike E Shqipërisë

Italianët: SARANDA, Perla Turistike E Shqipërisë »

Plazhet e jashtëzakonshme, pamja, vendet historike, ‘Syri i Kaltër’, çmimet e arsyeshme, janë disa nga arsyet që Saranda po konsiderohet si një nga

7 gjëra që nuk e dinit se mund t’i bënit në Shqipërinë turistike

7 gjëra që nuk e dinit se mund t’i bënit në Shqipërinë turistike »

5 Nov, 2016
DestinacioneVendi

Rough Guides është blog britanik udhëtimesh nëpër destinacione turistike nëpër botë dhe këtë herë është ndalur në Shqipëri, ku ka veçuar 7

Butrinti 3 – Dimensional, Traileri Zyrtar

Butrinti 3 – Dimensional, Traileri Zyrtar »

Oltion Llalla na sjell Historinë e Butrintit në një video me minutazh 5-minuta

Ksamil

Ksamil »

7 Oct, 2016
DestinacioneVerore

U ngrit si qytezë bregdetare gjatë periudhës komuniste. Në nëntor 1966 Enver Hoxha porositi që në këtë vend të bukur

Salla me mozaik te posta e vjeter Sarande

Salla me mozaik te posta e vjeter Sarande »

3 Oct, 2016
Arkeologjike

Siç dihet mozaiku është një zbukurim i një dyshemeje të një ndërtimi të lashtë që ndodhet në njërën nga mjediset e katit të

Qyteti Antik i Phoinikes

Qyteti Antik i Phoinikes »

3 Oct, 2016
ArkeologjikeFiniqi

Qyteti Antik i Phoinikes gjendet ne Epir, ne zonen e Kaonise qe i perket aktualisht Shqiperise, jo larg nga qyteti bregdetar i Sarandes.