Malore

Të fshehtat e maleve të Sarandës

Shpella e Konispolit

Shpella e Konispolit »

Shpella e Konispolit (e njohur lokalisht si Shpella e Kërçmoit) është një zgavër e madhe që mbulon peizazhe karstike gëlqerore. Ajo shtrihet në

Bokërrimat e Muzinës

Bokërrimat e Muzinës »

Ndodhen në lartësinë 400 – 500 m mbi nivelin e detit, në afërsi të fshatit të Muzinës të rrethit të Delvinës, në të

Rrapi i Muzinës

Rrapi i Muzinës »

1 Oct, 2016
ArkeologjikeMalore

Ndodhet në fshatin homonim të rrethit të Delvinës, 850 m mbi nivelin e detit. Përbën një dru me trung dhe kurorë të veçantë

Rrapi i Dhivrit

Rrapi i Dhivrit »

1 Oct, 2016
DestinacioneMalore

Ndodhet në fshatin homonim të rrethit të Sarandës. Përfaqëson një dru rrapi të veçuar, me lartësi mbi 20 m, diametër të trungut deri