Verore

Plazhet e rajonit

Italianët: SARANDA, Perla Turistike E Shqipërisë

Italianët: SARANDA, Perla Turistike E Shqipërisë »

Plazhet e jashtëzakonshme, pamja, vendet historike, ‘Syri i Kaltër’, çmimet e arsyeshme, janë disa nga arsyet që Saranda po konsiderohet si një nga

Ksamil

Ksamil »

7 Oct, 2016
DestinacioneVerore

U ngrit si qytezë bregdetare gjatë periudhës komuniste. Në nëntor 1966 Enver Hoxha porositi që në këtë vend të bukur

Kisha e Shën Mërisë Krorez

Kisha e Shën Mërisë Krorez »

3 Oct, 2016
ArkeologjikeVerore

dhe Kisha e Shën Mërisë Krorez Nivicë është një kishë me strukturë në formë kryqi me kupolë mbi katër mbështetje të lira

Syri i Kaltër

Syri i Kaltër »

Syri i Kaltër  është një vënd turistik shumë i bukur që ndodhet në fshatin Muzinë të Rrethit e Delvinës, pranë rrugës

Kalaja e Ali Pashës në Hyrje të Vivarit

Kalaja e Ali Pashës në Hyrje të Vivarit »

2 Oct, 2016
ArkeologjikeVerore

Një kështjellë tjetër katërkëndëshe ndërtoi në Butrint Ali Pasha, pranë grykës së derdhjes në det të kanalit të Vivarit. Ajo u ndërtua me nxitim

Kalaja e Porto Palermos

Kalaja e Porto Palermos »

2 Oct, 2016
ArkeologjikeVerore

Kalaja e vogël është e vendosur në një pozicion mjaft të bukur në një gadishull në gjirin e vogël tektonik të Porto Palermos