Dosier

Gjithçka ndër vite

Abdurrahman Roza Haxhiu, legjenda e futbollit shqiptare

Abdurrahman Roza Haxhiu, legjenda e futbollit shqiptare »

1 Nov, 2016
DosierHistoriku

Abdurrahman Roza Haxhiu ose Roza Haxhiu,siç njihet nga të gjithë, lindi në qytetin e Lushnjës në lagjen “Kongresi i Lushnjës”

Saranda 1980 pamje të rralla

Saranda 1980 pamje të rralla »

7 Oct, 2016
Dosier
Saranda 1997, Anije lufte Greke shpërndan ushqime dhe ndihmë mjekësore

Saranda 1997, Anije lufte Greke shpërndan ushqime dhe ndihmë mjekësore »

7 Oct, 2016
Dosier
Saranda, viti 1997

Saranda, viti 1997 »

6 Oct, 2016
Dosier
Filmime te rralla me ngjyra! Shqiperia 1978

Filmime te rralla me ngjyra! Shqiperia 1978 »

6 Oct, 2016
Dosier

Filmime te rralla me ngjyra te Shqiperise te viteve 1978! Eksluzive nga studio del bianco!

SARANDA E 1913 DHE ISADORA DUNCAN

SARANDA E 1913 DHE ISADORA DUNCAN »

6 Oct, 2016
Dosier

Një artikull nga seria e atyre, që Dr Olimpia Gargano studiuese italiane ka shkruar për Shqipërinë është edhe ai, që i përket Sarandës