Sociale

Emigracioni i shëndetësisë, spitali i Sarandës në nevojë për mjekë

Emigracioni i shëndetësisë, spitali i Sarandës në nevojë për mjekë »

10 Feb, 2017
LajmeSocialeVendi

Qendrat spitalore në rrethe po vuajnë pasojat e mungesës masive të stafeve dhe mjekëve specialistë. Këtë vit, situata duket se është rënduar edhe

Feja në shkolla – Nis mësimi i edukatës fetare në klasat e 6 dhe 10-a

Feja në shkolla – Nis mësimi i edukatës fetare në klasat e 6 dhe 10-a »

6 Feb, 2017
LajmeSocialeVendi

Pas trajnimit të mësuesve për të zhvilluar lëndën e edukatës fetare, në shkollat e zgjedhura për projektin pilot, ka nisur integrimi i orëve

FRESSH Sarandë vizitë në Kopshtin e rikonstruktuar të Metoqit

FRESSH Sarandë vizitë në Kopshtin e rikonstruktuar të Metoqit »

FRESSH Sarandë ka qenë prezent sot në Metoq ku ka vizituar Kopshtin i cili është rikonstruktuar disa ditë më parë nga ky

Moti i keq: Ishin në gjendje kritike për jetën, shpëtohet cifti nga Erseka

Moti i keq: Ishin në gjendje kritike për jetën, shpëtohet cifti nga Erseka »

Nje cifti ne kushte kritike jetese i ofrohet Konvikti shkollor I Bashkise. Ky eshte nje çift nga Erseka. Burre e

Moti i keq: Bashkia Sarandë ndihma për familjet në nevojë

Moti i keq: Bashkia Sarandë ndihma për familjet në nevojë »

Ne keto dite, qe jane historikisht me te ftohtat edhe per banoret e Sarandes dhe rrethinave te saj, familjet me

FOTO/ Kur 53-vjeçari që vdiq nga i ftohti në Sarandë i ankohej Bashës

FOTO/ Kur 53-vjeçari që vdiq nga i ftohti në Sarandë i ankohej Bashës »

53-vjeçari Leonard Beqiri që humbi jetën për shkak të të ftohtit në Sarandë ishte i pastrehë dhe problemin e tij ai e kishte