Saranda

Mësoni çfarë ndodh në Sarandë

Sarandë Policia:  Sekuestrohen 6 kg e 650 gr lëndë narkotike

Sarandë Policia: Sekuestrohen 6 kg e 650 gr lëndë narkotike »

Sarandë Policia:

Sekuestrohen 6 kg e 650 gr lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva !

Bllokohet mjeti me të cilin transportohej lënda narkotike

Fotot e rralla si ka qenë Saranda

Fotot e rralla si ka qenë Saranda »

Asnjë vend ndoshta, nuk ka pësuar ndryshimin urbanistik si Saranda. Fotogra㜀㌀të që po publikojmë janë dëshmi për këtë, pasi ato mbulojnë një hark

Sinagoga e Sarandës

Sinagoga e Sarandës »

2 Oct, 2016
ArkeologjikeSaranda

Saranda e sotme, është një nga portet bregdetar të Epirit të Vjetër, në ekstremin jugor të Shqipërisë, përball ishullit të Korfuzit, dhe 20

Arrestohet  28 vjeçari për “Drejtimi i automjetit në mënyrë të parregullt”

Arrestohet 28 vjeçari për “Drejtimi i automjetit në mënyrë të parregullt” »

Policiae sarandës ka arrestohet shtetasin Brikel Sulo, 28 vjeç, banues në Sarandë. Arrestimi i tij u bë në Sarandë për arsye se ky shtetas ka qenë

Qyteti antik i Butrintit

Qyteti antik i Butrintit »

30 Sep, 2016
ArkeologjikeSaranda

Butrinti, ose me emrin e lashtë Buthrotum, shtrihet në jugperëndim të Shqipërisë, 20 km në jug të portit modern të Sarandës. Pozicioni i

Kalaja e Lëkurësit

Kalaja e Lëkurësit »

30 Sep, 2016
ArkeologjikeSaranda

Kalaja e Lëkurësit ndodhet midis rrënojave të fshatit Lëkurës të braktisur në vitin 1878, mbi majën e një kodre të lartë që ngrihet