Shërbime

Shërbim TAXI

Shërbim TAXI »

5 Apr, 2017
ShërbimeTaxi

Shërbim taxi 24 orë

Makina me kondicioner e kushte komode.

tel: 0692293670

SunSet Beach Bar – Restorant  dhe Pizzeri

SunSet Beach Bar – Restorant dhe Pizzeri »

6 Oct, 2016
Bar Restorente

Mitat Hoxha 121, Sarandë 0852. Nr Tel: 069 249 1379  Open 24 Hours

Bashkia Himarë

Bashkia Himarë »

6 Oct, 2016
Institucione

Bashkia e re e Himarë kufizohet në veri me bashkitë Vlorë dhe Selenicë, në lindje me bashkitë Tepelenë, Gjirokastër dhe

Bashkia Konispol

Bashkia Konispol »

6 Oct, 2016
Institucione

Bashkia e re e Konispoli kufizohet në veri me bashkinë Finiq, në perëndim me Sarandën dhe në jug me Greqinë.

Bashkia Finiq

Bashkia Finiq »

6 Oct, 2016
Institucione

Bashkia e re e Finiqi kufizohet në veri me bashkinë Delvinë, në jug me bashkinë Konispol, në lindje me bashkinë

Bashkia Delvinë

Bashkia Delvinë »

6 Oct, 2016
Institucione

Bashkia e re e Delvinës kufizohet në veri me bashkitë Himarë e Gjirokastër, në jug me bashkitë Sarandë dhe Finiq,