Institucione

Bashkia Himarë

Bashkia Himarë »

6 Oct, 2016
Institucione

Bashkia e re e Himarë kufizohet në veri me bashkitë Vlorë dhe Selenicë, në lindje me bashkitë Tepelenë, Gjirokastër dhe

Bashkia Konispol

Bashkia Konispol »

6 Oct, 2016
Institucione

Bashkia e re e Konispoli kufizohet në veri me bashkinë Finiq, në perëndim me Sarandën dhe në jug me Greqinë.

Bashkia Finiq

Bashkia Finiq »

6 Oct, 2016
Institucione

Bashkia e re e Finiqi kufizohet në veri me bashkinë Delvinë, në jug me bashkinë Konispol, në lindje me bashkinë

Bashkia Delvinë

Bashkia Delvinë »

6 Oct, 2016
Institucione

Bashkia e re e Delvinës kufizohet në veri me bashkitë Himarë e Gjirokastër, në jug me bashkitë Sarandë dhe Finiq,

Bashkia Sarandë

Bashkia Sarandë »

5 Oct, 2016
InstitucioneShërbime

Bashkia e re Sarandë kufizohet në veri me bashkitë Himarë dhe Delvinë, në jug me bashkinë Konispol, në lindje me bashkinë Finiq dhe